Почав роботу портал для залучення інвестицій у морські порти - АМПУ

Адміністрація морських портів України розробила портал для залучення інвестицій у морську галузь.

Про це повідомив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс під час Ukrainian Ports Forum-2018 в Одесі.

"Ми розробили новий інструмент для розвитку портових інвестицій - це портал investinports.com, на якому буде об'єднуватися вся інформація, і усі приватні та державні інвестори зможуть відвідувати цей сайт та обмінюватися інформацією стосовно інвестиційних проектів", - розповів він.

Читайте також: Будівництво хвилерізу в Одеському порту відновили після 4-річної перерви - АМПУ

На сайті зазначається, що інвестиційний портал створено за ініціативи Адміністрації морських портів України з метою відображення інфраструктурних проектів української портової галузі та залучення потенційних інвесторів у об'єкти портової інфраструктури.

"Тут ви знайдете найбільш повну та актуальну інформацію про морські порти України, інфраструктурні проекти, які реалізуються на території українських портів, а також отримаєте рекомендації щодо механізмів інвестування в морську галузь. Крім того, зможете ознайомитись з особливостями чинного законодавства, що регулює діяльність бізнесу у портах, та дізнаватись першими про публічні закупівлі Адміністрації морських портів України на послуги з реалізації вагомих інфраструктурних проектів", - йдеться у повідомленні порталу.