Майно Миколаївського суднобудівного продають через зарплатні борги

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продає будівлі  та земельну ділянку Миколаївського суднобудівного заводу за 52,3 млн грн.

Про це інформує прес-служба Міністерства юстиції. 

«OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продає будівлі  та земельну ділянку площею 6,924 га Миколаївського суднобудівного заводу (попередня назва - Завод ім. 61 комунара) за 52,3 млн грн», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, причина продажу - борги по заробітній платі у сумі 30,2 млн грн.

«На продаж виставлено адміністративний побутовий корпус площею 15 026,6 кв. м, добудована набережна з берегоукріпленням 400 п.м, залізничні шляхи 300 п. м, автодороги та інші споруди», -  інформують у відомстві. 

Читайте також: У Мін'юсті назвали топ-3 підприємств, де стягнули найбільше зарплатних боргів

Будівлі та споруди знаходяться на правому березі р. Інгул на земельній ділянці площею 6,924 га, на земельну ділянку оформлено право постійного користування.

Основні виробничо-адміністративні будівлі та ГСМ (горизонтально-стапельні місця) - об'єкти незавершеного будівництва. Загальний процент готовності - 40%.

«Будівлі розташовані в центрі міста Миколаїв, на березі річки. Ділянка обладнана автомобільними й залізничними шляхами. Важливо, що будівлі продаються разом із землею. Об'єкт має величезні перспективи як в плані офісної забудови, так і як виробничий чи складський майданчик», - підкреслив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Він зауважив, що власником вказаного майна є держава в особі концерна «Укроборонпром», в господарському віданні якого перебуває ДП «Миколаївський суднобудівний завод».

Повідомляється, що дата проведення аукціону - 21 травня 2018 року, а стартова ціна -  52 329 247 грн.