Bitcoin «завмер» на позначці $6700

Динаміка цін на криптовалюти за минулий тиждень залишилася без особливих змін. Наразі момент bitcoin торгується біля позначки 6700 доларів.

Про це в коментарі Укрінформу сказав аналітик Альпарі Максим Пархоменко.

«За минулий тиждень динаміка цін на криптовалюти залишилася без особливих змін. Ринки, як і раніше, знаходилися в негативній «червоній» зоні та пікірували вниз. При цьому порівняно з минулим тижнем зниження цін поступово почало сповільнюватися. На даний момент bitcoin торгується біля позначки $6700. Друга за капіталізацією монета ethereum торгується на рівні $380, і за минулий тиждень вона дуже не змінилася в ціні», - сказав Пархоменко.

Читайте також: Біткоїну цього тижня прогнозують падіння до $6 тисяч

За його словами, минулого тижня в Індії розробили нові обмежувальні заходи для криптоіндустрії. Резервний банк Індії заборонив надавати компаніям будь-які послуги, пов'язані з криптовалютою та її обігом. У цій країні уряд намагається скоротити розмір тіньової економіки, виводячи великі купюри з обігу або обмежуючи обіг криптовалют. А на думку Центробанку Індії, криптовалюти підривають стандарти FATF, які розроблені для запобігання відмиванню грошей, і сприяють роботі тіньового ринку.