Біткоїну цього тижня прогнозують падіння до $6 тисяч

Біткоїну цього тижня прогнозують падіння до $6 тисяч

Укрінформ
На поточному тижні биткоин може знизитися до 6000 доларів, незважаючи на зростання на початку тижня.

Про це йдеться у прогнозі Групи компаній "Forex Club", який є у розпорядженні Укрінформу.

"Причин для зниження криптовалют є декілька. Затримання глави п'ятої за величиною біржі криптовалют у Південній Кореї Coinnest Кім Ік Хвана спровокувало розпродажі на ринку. Крім того, тиск на криптовалюти чинить наближення періоду подання податкових декларацій у США. Криптовалютні біржі, оборотні активи яких зосереджені у криптовалютах, змушені продавати валюту для оплати податкових зобов'язань", - наголосили аналітики компанії.

Зазначається, що курс біткоїна за останню добу знизився на 4,9% і становить 6750 доларів, при ринковій капіталізації у 114,44 млрд доларів. Друга за популярністю криптовалюта Ethereum також відзначилася падінням вартості - на 3,58% до 399 доларів. Капіталізація Ethereum - 39,1 млрд доларів. Litecoin втратив 5,92% до 113,94 доларів. Капіталізація Litecoin - 6,37 млрд доларів.

Загальна ринкова капіталізація криптовалют знизилася до 258,5 млрд доларів.

Читайте також: Bitcoin опустився нижче $7 тисяч

Водночас, незважаючи на нестабільність на ринках на тлі торгової війни між США і Китаєм, фондові індекси Dow Jones, Standart & Poors і Nasdaq зміцнилися на 0,5%. Ціни на нафту марки Brent зросли на 1,35% до 69,58 доларів за барель. Пара EUR/USD торгується на позначці 1,23 долара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-