У Гельсінкі підписали українсько-фінський меморандум щодо енергоефективності

Під час офіційного візиту до Гельсінкі української делегації на чолі з Президентом України Петром Порошенком підписано українсько-фінський Меморандум про взаєморозуміння в галузі енергоефективності, відновлюваних та альтернативних видів джерел енергії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У президентському палаці в Гельсінкі віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко та міністр зовнішньої торгівлі і розвитку Фінляндії Кай Мюккянен підписали Меморандум про взаєморозуміння в галузі енергоефективності, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів джерел енергії.

Після цього почалася прес-конференція президентів України та Фінляндії за підсумками переговорів, що відбулися в першій половині дня.

У програмі візиту також зустріч Президента України з Прем'єр-міністром Фінляндської Республіки Юхою Сіпіле та спікером парламенту цієї країни Марією Лохелою. Порошенко також зустрінеться з представниками місцевої української громади та відвідає Музей маршала Карла Густава Маннергейма.

Як повідомлялося, 23 січня Президент України Петро Порошенко здійснив офіційний візит до Естонської Республіки.