Спілка української молоді провела у Мадриді зустріч дружинників і засідання світової управи СУМ

Фото

У Мадриді відбулася Світова зустріч дружинників Спілки української молоді та засідання Світової Управи СУМ.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Спілки української молоді в Королівстві Іспанія.

За повідомленням, близько ста учасників з більш як десяти країн світу вчилися, молилися, дискутували, знайомились, мітингували, звітували, планували та знайомилися з іспанською культурою.

«Дружинники мали нагоду навести нові знайомства в міжнародному СУМівському колі. Познайомитись із СУМівцями з Іспанії, адже такий захід вперше проводився в країні Дон Кіхота. Члени Світової Управи ж, звітували по виконаним завданням та ставили нові цілі у СУМівській виховницькій роботі, опираючись на свої головні напрямні – Бог і Україна», – розповіли в СУМ.

Зауважується, що всі дійства мали дві основні цілі: допомога воюючій Україні та відзначення сторіччя заснування Спілки української молоді.

«Під час цих днів СУМівці мали нагоду зустрітись з громадою Мадриду, представниками посольства України, пережити недільну Службу Божу, відвідати Толедо та Мадрид», – додали в СУМ.

Крайова управа СУМ в Іспанії висловила велику подяку всім, хто долучився до організації цього евенту.

Нагадаємо, Спілка української молоді запросила членів світової СУМівської родини до підготовки до 100-річного ювілею організації через програму «Шлях до 100-ліття», а також продовжувати допомагати Україні через програму «100 Дій до Перемоги».

Фото: Спілка Української Молоді в Королівстві Іспанії / Фейсбук