Учні української школи у Відні взяли участь у благодійному забігу

Фото

Учні Української суботньої школи у Відні та їхні батьки взяли участь у благодійному забігу «Lions Charity Run», який проходив у парку Пратер в австрійській столиці.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці школи. 

За повідомленням, юні спортсмени пробігли дистанцію у п’ять кілометрів та отримали медаль за свою мужність і наполегливість після перетину фінішної лінії.

Зауважується, що цей забіг не тільки сприяв фізичному розвитку дітей, але й дав їм можливість приєднатися до проєкту, який спрямований на підтримку дітей та молоді в Австрії шляхом інтеграції фізичної активності в їхнє повсякденне життя та надання освіти про здорове харчування в школах.

«Ми хотіли б подякувати нашим вчителям пані Наталії та пані Єві за організацію дітей, нашим батькам, що долучилися, а також пану Алоїсу Вагнеру та пану Фрідріху Хоффенрайху (Friedrich Hoffenreich) за можливість поєднати спорт і благодійність», – подякували у школі.

Нагадаємо, у лютому 2024 року Українську суботню школу у Відні (Австрія) відвідала делегація представників Міністерства освіти і науки України, директорів українських шкіл і вчителів. 

Фото: Українська суботня школа у Відні / Фейсбук