Молодь діаспори від початку року передала дітям захисників України подарунки на понад 100 тис. доларів

Фото

У 2024 році члени світової Спілки української молоді (СУМ) передали дітям захисників України у рамках акція «Теплом зігріємо серця» 2,1 тис. подарунків загальною вартістю понад 102 тис. доларів США.

Як передає Укрінформ, про це Спілка української молоді (Ukrainian Youth Association - CYM Global) повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Пакунки з одягом, взуттям, іграшками, солодощами та книжками отримали маленькі адресати акції в Києві, Дніпрі, Львові, Тернополі, Калуші, Стрию, Краматорську та Кагарлику.

«Ми розуміємо, що не можемо прийти з подарунком до кожного, але щиро хочемо зігріти теплом серця тих, хто потребує нашої уваги і підтримки», – кажуть організатори акції.

Загалом за 10 років акції «Теплом зігріємо серця» завдяки зусиллям сумівців було придбано і передано в Україну понад 20 тис. подарунків на суму понад 636 тис. доларів США.

«Молодь діаспори адресувала гостинці дітям українських військових. Кошти на ці потреби члени СУМ збирали у 12 країнах світу, де діють осередки Спілки, проводячи різноманітні доброчинні акції, а також – жертвуючи особисті заощадження», – повідомили в СУМ.

Нагадаємо, у 2023 році члени СУМ передали дітям українських захисників у рамках акція «Теплом зігріємо серця» 2190 подарунків на загальну суму 74 376 американських доларів.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук