СКУ проведе вебінар про роль діаспори у формуванні економічного шляху України

Світовий конгрес українців (СКУ) запросив на вебінар про роль української діаспори у формуванні майбутнього економічного шляху України “UA Diaspora: Indeed”, який відбудеться 12 грудня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті СКУ

“Українці по всьому світі відстоюють Україну, її свободу, суверенітет і територіальну цілісність. Ми також стоїмо в боротьбі за майбутній економічний розвиток і процвітання України, адже Росія веде  проти України та її народу також і економічну війну. На вебінарі ми обговоримо роль 20-мільйонної української діаспори у підтримці економіки України тут і зараз та участь діаспори у формуванні майбутніх контурів нової української економіки”, - йдеться в повідомленні.

Зі вступним словом виступить президент СКУ Павло Грод.

Учасники вебінару: засновник і керуючий партнер Slava Ventures Маріанна Бонечі, СЕО «Промприлад.Реновація» Юрій Філюк, Асоціація українського бізнесу в Польщі Андрій Романчук.

сайті СКУМодератор: директорка Комітету СКУ з питань економічного розвитку України та інвестицій (EPIC) Наталія Немилівська.

Захід розпочнеться у понеділок, 12 грудня, о 16.00.

Щоб долучитися до вебінару, потрібно зареєструватися за посиланням

Нагадаємо, перший віцепрезидент Світового конгресу українців Стефан Романів закликав світ підтримати ініціативу Президента Володимира Зеленсзакликавького "Зерно з України" (Grain from Ukraine) щодо постачання українського продовольства до країн Африки й Азії.