Французький університет запропонував українським студентам магістерську програму

Університет Лотарингії, що на північному сході Франції, пропонує 15 навчальних місць на магістерську програму «Бізнес адміністрування» на 2022-2023 навчальний рік для студентів, котрі закінчили четвертий рік бакалаврату в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Global Ukraine.

За повідомленням, студенти матимуть можливість навчатися в Школі менеджменту IAE Metz, яка була створена у 1988 році й до сьогодні щороку пропонує своїм 1400 студентам навчальні курси для здобуття вищої освіти, від 3-го курсу бакалавра до магістра у сферах менеджменту: людські ресурси, цифрові технології, нерухомість, інновації, фінанси, логістика, здоров’я, маркетинг, управління якістю, управлінський контроль.

Подавати свої кандидатури можуть студенти різних спеціальностей, в тому числі та несуміжних. Для українців, котрі виїхали з України після 24 лютого, є можливість оформлення соціальної стипендії, що покриватиме вартість навчання та проживання.

Вимоги: закінчений бакалаврат в Україні; рівень володіння французькою на рівні не нижче А2 (для суміжних спеціальностей: Менеджмент, Маркетинг, Міжнародні економічні відносини, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність); рівень володіння французькою на рівні не нижче В1 (для несуміжних спеціальностей).

Навчальний процес: ступінь магістра зі спеціальності бізнес адміністрування можна отримати протягом денного університетського року (семестр 1 і семестр 2).  

Перелік необхідних документів: мотиваційний лист; резюме; рекомендаційний лист від викладача; витяг оцінок за Бакалаврат.

Більше інформації тут

Подати повний необхідний пакет документів або поставити запитання можна на пошту, вказавши в темі листа «MAE IAE Metz».

Як повідомлялося, українські студенти, які зараз перебувають як в Україні, так і в Європі, можуть отримати перший в історії франко-український диплом рівня бакалавра за спеціальністю «Міжнародний Менеджмент та Торгівля».

Фото: IAE Metz School of Management