У Тбілісі може з'явитися площа чи вулиця «Героїв України»

Міська влада столиці Грузії заявила про готовність назвати одну із площ чи вулиць Тбілісі іменем «Героїв України».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грузії.

Про такий намір стало відомо 7 квітня після зустрічі Тимчасового повіреного у справах України в Грузії А.Касьянова з головою муніципальної асамблеї міста Тбілісі Г. Ткемаладзе.

«Представники грузинської сторони повідомили про принципову готовність Сакребуло (місцева адміністрація) назвати одну із площ/вулиць міста Тбілісі іменем «Героїв України» – йдеться в дописі.

Також учасники зустрічі обговорили питання надання всебічної допомоги українцям, які вимушено перебувають в Грузії, організації відпочинку українських дітей в літніх таборах, надання українським дітям доступу на безплатній основі в спортивні центри, басейни та розважальні гуртки, а також працевлаштування українців у приватному секторі та в органах місцевого самоврядування.

Нагадаємо, у січні у Національній парламентській бібліотеці у Тбілісі за участі представників української громади та діаспори Грузії та посла України та за сприяння Українського інституту відбулося урочисте відкриття Української Бібліотеки.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Грузії