Волонтерський штаб УГКЦ в Будапешті відвідали представники Ради Європи

Заступник голови офісу Ради Європи під час офіційного візиту до Угорщини спільно із речником українців в угорському парламенті п.Ліліаною Грексою відвідала волонтерський штаб фундації УГКЦ в Будапешті.

Як передає Укрінформ, про це поінформувала пресслужба УГКЦ в Угорщині.

«Отець Дамян Габорій, керівник фундації розповів гостям про волонтерський рух, який створився в перший день війни та про його діяльність, яку зараз фундація проводить. Координатори волонтерського руху: Павло Молнар і Попович Ладислав показали високодостойним гостям процес соціальної праці, який здійснюють волонтери», – йдеться в повідомленні.

Зауважується, що потім делегація відвідала вокзали в Будапешті, на які постійно прибувають біженці та угорсько-український кордон.

Нагадаємо, у столиці Угорщини в різних конфесіях і релігійних організаціях відбувся тиждень екуменічних молитов за Україну.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ugcchu.com