В ОАЕ українська школа запросила дітей з України на онлайн-навчання

Українська школа в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) «Софія» запрошує дітей з України, які зараз не мають змоги навчатися, втратили зв’язок зі школою, перебувають поза за межами країни, віртуально приєднатися до заходів школи.

Як передає Укрінформ, про це Українська школа в ОАЕ повідомила у Фейсбуці.

«Наша мета – підтримати вчителів та батьків з України в цей надскладний час, а також допомогти дітям, перефокусувавши їхню увагу на корисне та релаксове навчання. У шкільному колективі є психологи, які знають, як працювати з дітьми в такій складній ситупції, яка склалася в нашій країні», – йдеться в дописі.

Онлайн-заняття для учнів з України розпочинаються з 3 березня. Поки що для 3-8 класів. Уроки будуть в zoom двічі на тиждень з 10:00 до 12:00 за українським часом. На діток чекають уроки:

  • рідної мови та літератури,
  • уроки Біблії,
  • англійської мови,
  • шахів,
  • розвитку творчих здібностей.

Охочих просять зареєструватися в Google Form залишити повідомлення зі своїми контактами в шкільному месенджері. Також можна писати у коментарях під цим постом, яких ще заняття ми могли б організувати для дітей в Україні.

Також учителі школи «Софія», починаючи з 27 лютого проводять заняття й майстер-класи для дітей з України, які тимчасово перебувають в ОАЕ і не можуть повернутися до України. Заняття відбуваються на території Royal Hotel у Шарджі, де одночасно проживає понад 100 українців.

Крім того, школа щодня запрошує приєднатися до молитовної групи через зоом о 20.00 вечора дубайського часу (18:00 за українським).

Для отримання посилання, потрібно написати через вотсап повідомлення на тел.: +971501142670.

Нагадаємо, Українська школа в ОАЕ «Софія» започатковує ініціативу – допомагати дітям України, які зараз позбавлені можливості навчатися, втратили зв’язок зі школою, перебувають поза за межами країни.