В Іспанії представники діаспори зустрілися з українськими дипломатами

Посольство України за участі консульських установ України в Барселоні та Малазі провело онлайн-зустріч з очільниками й активістами українських громадських організацій в Іспанії.

Як передає Укрінформ, про це Посольство України в Іспанії повідомило у Фейсбуці.

«У ході зустрічі обговорено актуальний стан та перспективи розвитку співпраці, погоджено проведення спільних заходів у рамках відзначення визначних для України дат, зокрема Дня Державного прапора та 30-ї річниці Незалежності нашої держави, визначено шляхи сприяння розв'язанню проблемних питань життя української громади в Іспанії», – йдеться в повідомленні.

Також зауважується, що 13 липня у Посольстві відбулася зустріч з членами Об’єднання асоціацій українців Іспанії для монументалізації Івана Франка, під час якої сторони обговорили можливі шляхи імплементації ініціативи щодо встановлення в Іспанії пам’ятника великому українському письменникові.

Нагадаємо, в Іспанії відбулося урочисте вручення документів про освіту державного зразка випускникам дев’ятих та одинадцятих класів українських суботніх шкіл «Берегиня» та «Квіти України», які працюють за програмою Міжнародної української школи (МУШ).

Фото: Посольство України в Іспанії