Річницю Конституції України та День кримськотатарського прапора відзначили в посольстві США

Фото

У Посольстві України в Сполучених Штатах Америки відзначили 25-річчя Дня Конституції України та День кримськотатарського державного прапора.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні посольства у Фейсбуці.

«Дякуємо усім, хто доєднався сьогодні до відзначення 25-річчя Дня Конституції України у Посольстві України в США. Окрема честь для нас вітати у Посольстві Богдана Футея, колишнього старшого суддю Федерального претензійного суду в США та члена команди, яка працювала у 1996 над створенням Конституції України. Наші сьогоднішні партнери в адміністрації США, представлені, зокрема, на заході Джорджем Кентом, Заступником помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії», – повідомили у дипустанові.

Наголошується, що Україна ще з часів своєї першої Конституції Пилипа Орлика 1710 року була та залишається до тепер відданою захисту цінностей демократичного суспільства.

Також посольство поділилося світлинами частування у Посольстві України в США особливим десертом – тортом у формі примірника Конституції, виготовленого дружиною українського дипломата Наірою Оборсько.

Крім того, 26 червня посольство відзначило День кримськотатарського державного прапора, піднявши кримськотатарський прапор на території дипустанови.

Нагадаємо, Світовий конґрес Українців (СКУ) привітав українців і друзів України у всьому світі з 25-ю річницею ухвалення Конституції України, а також із Днем кримськотатарського прапора.

Фото: Посольство України в США