Представники української спільноти Кенії висадили саджанці екзотичних дерев

Фото

Актив української спільноти в Найробі, посольство України в Кенії та представники програми ООН доєдналося до глобальної кампанії Greening of the Planet («Озеленення планети»), висадивши в міському парку «Карура форест» три саджанці екзотичних дерев.

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України в Кенії.

Ідеться про такі види дерев: EastAfrican green heart, Wild Olive та African tulip tree.

Фото: посольство України в Кенії

Під час символічної церемонії посол Андрій Праведник зазначив, що кампанія сприятиме підвищенню обізнаності суспільства у сфері охорони навколишнього природного середовища та висловив сподівання, про те, що у майбутньому подібних акцій ставатиме дедалі більше», – йдеться в повідомленні.

Фото: посольство України в Кенії

Своєю чергою керівник програми ООН з довкілля Управління екосистем ЮНЕП пані Сьюзан Гарднер подякувала за можливість долучитися до акції та відзначила важливість екоініціативи української благодійного проєкту «Озеленення України».

Фото: посольство України в Кенії

Зауважимо, що у рамках акції Greening of the Planet в Україні та різних куточках земної кулі планується висадити 1 мільйон дерев. Символічне мільйонне дерево планується висадити у Києві.

Як повідомляв Укрінформ, представники української громади та ліванського клубу випускників українських закладів освіти разом з працівниками посольства України в Лівані долучилися до всесвітньої акції «Озеленення планети», висадивши 14 саджанців сосни, оливкових дерев, бузку та кущів в Українському парку.

Фото: посольство України в Кенії