Українська громада Лейпцига зібрала подарунки дітям, батьки яких загинули на Донбасі

Фото

Українці німецького міста Лейпциг зібрали подарунки для дітей, які втратили батьків під час  російсько-української війни на сході України.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook активістка Оксана Макогон.

«1 грудня при церкві УГКЦ у Лейпцигу зібралися небайдужі помічники Святого Миколая громади міста, щоб запакувати подарунки для діток, у яких російсько-українська війна забрала батьків», - йдеться у дописі.

Кошти на подарунки збирали на різноманітних добродійних акціях. Це вже шоста за рахунком подібна акція громади, відлік яким розпочався у 2014 році.

Цьогоріч спільними зусиллями було підготовлено 101 подарунок для дітей захисників України зі Львова, Володимира-Волинського, Коломиї, Чорткова, Кам’янця-Подільського, Харкова, Житомирської області тощо.

У святковий обгортковий папір були запаковані светри, куртки, чобітки, кросівки, цікаві ігри для різного віку, альбоми, фарби для малювання, кольорові олівці та різноманітні солодощі.

Ззаначається, що попереду - підготовка допомоги іграшками та маленькими подарунками садочкам прифронтової зони у Луганській області.

Читайте також: Діаспора Відня за допомогою кави збирала гроші на потреби дітей в Україні

Фото: Oksana Mk у Facebook