Експрезидент СКУ Чолій укотре потрапив до переліку «Найкращих юристів Канади»

Колишнього президента Світового конґресу українців (СКУ) Евгена Чолія удев'яте внесено до довідника “Найкращі юристи в Канаді”.

Про це йдеться на сторінці СКУ у Facebook.

"Починаючи з 2012 р., ім’я Евгена Чолія щороку вносять до довідника “Найкращі юристи”, що є одним з найстарших і найбільш поважних видань у юридичній сфері», - повідомляється у дописі.

З цього приводу в СКУ привітали Чолія. «Світовий конґрес українців (СКУ) щиро вітає колишнього президента СКУ і голову Міжнародної місії СКУ зі спостереження за виборами 2019 р. в Україні Евгена Чолія з обранням його колегами для внесення до чотирнадцятої редакції довідника “Найкращі юристи в Канаді” 2020 р. у сферах його практики з корпоративних та комерційних судових процесів, а також з права неплатоспроможності і фінансової реструктуризації», - зазначається у соцмережі.

Читайте також: СКУ подякував канадській сенаторці українського походження за непохитну підтримку України

Як відомо, Евген Чолій, який народився у 1959 році у Монреалі, - канадський правник українського походження. Член палати адвокатів Квебеку (з 1982), діяч української діаспори, з 2008 р. і до 27 листопада 2018 р. - президент СКУ.

Фото: сторінка Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців у Facebook