В Ізраїлі збиратимуть кошти для сиріт Миколаївщини

У місті Бат-Ям відбудеться благодійний майстер-клас, у рамках якого збиратимуть кошти для Миколаївського обласного будинку дитини.

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Державі Ізраїль у Facebook.

«23 травня о 19:00 в Українському культурному центрі в м. Бат-Ям громадська організація «Ізраїльські друзі України» проводить благодійний майстер-клас з ароматерапії «Аromatouch». Психолог Олена Іванюченко розповість про вплив ароматів та продемонструє техніку масажу з ефірними оліями. В рамках вечора відбудеться благодійний збір коштів для Миколаївського обласного будинку дитини», - йдеться у дописі.

Захід відбудеться за адресою: Український культурний центр, м.Бат-Ям, вул. Ніцана, 15а.

Як зазначається на сторінці події у соцмережі, на минулому майстер-класі, організованому ГО «Ізраїльські друзі України», для Миколаївського обласного будинку дитини зібрали 100 євро, і допомога вже прямує до дітей.

У громадській організації кажуть, що персонал Миколаївського обласного будинку дитини дуже старається забезпечити малюків усім необхідним, але далеко не все залежить від співробітників установи.

"Давайте допоможемо цим діткам зростати щасливими і здоровими. Приходьте на наш майстер-клас, і ви зможете зробити зробити і ваш дім, і Миколаївський будинок дитини трішечки затишнішим і теплішим", - запросили організатори.