Бразильский університет запрошує на курс української мови

Центр мов та міжкультурного діалогу (CELIN) Федерального Університету Парани (Бразилія) пропонує курс української мови.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України у Бразилії у Facebook.

«Чудова нагода вивчити українську. Центр Мов та Міжкультурного діалогу (CELIN) Федерального Університету Парани пропонує Курс Української Мови з проф. Ольгою Надією Калко. Не пропустіть цю нагоду. Початок занять 12 березня», - йдеться у повідомленні.

За більш детальною інформацією пропонується звертатися на сайт www.celin.ufpr.br.

Як повідомлялося,  у бразильському штаті Парана проживає найбільша в Латинській Америці українська громада, яка нараховує близько 500 тис. бразильців українського походження. Міста Прудентополіс, Маллет, Куритіба та Сао Жозе дос Піняіс мають найбільшу кількість вихідців з України.

Посилення партнерства в галузі освіти, сільського господарства, інфраструктурних проектів і громадської безпеки обговорювалося 28 січня у ході зустрічі губернатора штату Парана Карлоса Масса Ратіньо Жуніора та Посла України в Бразилії Ростислава Троненка. 

Читайте також: Українську культуру в Бразилії представить тривалий культурно-просвітницький проект

23 лютого у штаті Парана розпочинається культурно-просвітницький проект «Цінуймо українську культуру півдня Парани», який триватиме упродовж лютого-серпня 2019 року в 10 різних муніципалітетах штату. Проект було схвалено Програмою збагачення та заохочення культури (PROFICE) Уряду штату Паранá.

Фото: Укрінформ та сторінка Посольства України у Бразилії у Facebook