Українська ілюстраторка перемогла на європейському конкурсі

Фото

Плакати української ілюстраторки Тетяни Якунової принесли їй перемогу на європейському конкурсі ілюстрації.

Про це повідомляє Громадське.

"Українка Тетяна Якунова отримала перемогу в номінації Commercial на європейському конкурсі ілюстрацій iJungle Illustration Awards 2018», - йдеться у повідомленні.

Вона створила п'ять ілюстрацій для каліфорнійської компанії Mixmax, яка працює над розширенням способів використання електронної пошти. «Компанія хоче, «аби все, що можна робити в інтернеті, можна було зробити за допомогою одного листа». Зокрема, робити покупки та планувати зустрічі — «ми хочемо оновити пошту до 21 століття», - зазначається на сайті.

Завданням конкурсу iJungle Illustration Awards 2018 було створити постери, що відображають головні цінності компанії щодо командної роботи, взаємоповаги та роботи з клієнтами.

На плакатах ілюстраторки написано: «Жити однією командою з однією місією», «Знаходити краще один в одному», «Перетворювати клієнтів на героїв» тощо.

iJungle 2018 Illustration Awards — це європейський конкурс ілюстрації. Він охоплює 7 категорій: Book, Editorial, Comics, Commercial, New Talent (Student), Self-Promotion and Video Games Art.

Як відомомо, у квітні 2018 ілюстрація українського художника Станіслава Сенчука прикрасила обкладинку журналу British Vogue.

Фото: Громадське