Чемпіонат світу з футболу серед діаспорних команд відбудеться у серпні в Ірпіні

VII Чемпіонат світу з футболу серед команд української діаспори відбудеться цьогоріч в Ірпені (Київської обл.) 20-24 серпня. 

Про це повідомляє Ukrainian Events in London. 

"Продовжується прийом заявок від команд українських громад з різних країн світу. Чемпіонат відбудеться 20-24 серпня 2018 року в м. Ірпінь, Київської області", - йдеться в анонсі.

Цього року очікується участь у ЧС з футболу як мінімум 12 команд.

Отримати детальну інформацію або подати заявку на участь у змаганні можна за тел/viber. 1 (647) 886-1905 (Canada) або написати на е-mail: bokiy_ih@yahoo.com.

Контактна особа: Ігор Бокій (Facebook).

​Ініціатори та засновники змагань – Міжнародне об’єднання громадських організацій "Четверта хвиля". Партнерами чемпіонату виступають Міністерство молоді та спорту України, Національний Олімпійський Комітет, Федерація футболу України, Світовий Конгрес Українців та Київська обласна держадміністрація.

Раніше такі чемпіонати постійно проходили на західній Україні. Минулого року на Івано-Франківщині у змаганнях взяли участь вісім команд з Австрії, Іспанії, Молдови, Білорусії, Румунії, Ізраїлю, Польщі, Німеччини, Латвії, Литви, Естонії.  Переможцем цього змагання стали українська команда з Іспанії.

Фото: Фейсбук