Гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine отримав нагороду "Янгол добра"

Гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine, який займається відправкою зі США медичного обладнання для українських лікарень, зайняв перше місце у Національному конкурсі "Благодійна Україна 2017" в номінації "Благодійність в охороні здоров’я".

Про це повідомляється на Facebook-сторінці проекту.

"Ми раді поділитися чудовими новинами! Гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine виграв Національний конкурс "Благодійна Україна" - 2017 в номінаціі "Благодійність в охороні здоров’я", - написали переможці.

У проекті зазначили, що всі переможці номінацій конкурсу, в тому числі і вони, отримали нагороду "Янгол Добра", яка визначає досягнення благодійних ініціатив в різних галузях.

"Наша команда надзвичайно рада бути серед інших видатних благодійних проектів з України та з-за кордону. Ми хочемо розділити цю нагороду зі всіма, хто допомагає в досягненні нашої мети: "Доставка медичного обладнання з США в лікарні України в формі гуманітарної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Більше про результати конкурсу, церемонія нагородження якого відбулася 22 березня у Києві, можна дізнатися за посиланням.

Щорічний національний конкурс "Благодійна Україна" проводиться з 2012 року. Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Відзнакою переможця в окремій номінації конкурсу є "Янгол добра" – унікальна керамічна статуетка ангела, декорована багатим національним орнаментом і оздоблена бурштином.

Проект "Support Hospitals in Ukraine" був створений українцями у США на початку АТО в літку 2014. За цей час українська громада Північної Америки відправила до лікарень України три 40-футових контейнери гуманітарного медичного вантажу, загальна вартість якого становить 1,6 млн доларів. 

Нагадаємо, за три з половиною роки проект Support Hospitals in Ukraine підтримали більше 200 донорів.