Уляна Супрун отримала престижну нагороду за медичну реформу

В.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун отримала нагороду до Дня подяки "Вибір бізнес-спільноти 2017" за розвиток системи охорони здоров’я в Україні.

Нагороду вручила Американська торговельна палата в Україні під час благодійної вечері в готелі Hilton у Києві, повідомляє сайт організації.

“Уляна Супрун та її команда здійснила великі кроки в правильному напрямку, продемонструвавши українському суспільству свою серйозність у проведенні реформ”, – йдеться у повідомленні.

Серед нагороджених також - Валерія Гонтарева та Національний банк України за виняткові зусилля в очищенні та розвитку банківської системи України; Ярослава Джонсон, Western NIS Enterprise Fund за формування майбутнього України – за Українську Академію Лідерства; та команда Invictus Games Ukraine - за неймовірний дебют української команди на Invictus Games в Торонто.

"У рамках сезону Дня подяки бізнес-спільнота України назвала проекти та осіб, які зробили неоціненний вплив на Україну. Ми із задоволенням ввели нову традицію для України – висловлювати щиру подяку партнерам, колегам та друзям за все, що вони роблять для бізнесу та України", – прокоментував очільник Палати Андрій Гундер.

Нагадаємо, кожного року Американська торговельна палата в Україні відзначає проекти та особистостей, які зробили вагомий внесок у розвиток сприятливого ділового та соціального середовища в Україні або просували Україну на міжнародному рівні.