Дружина захисника «Азовсталі» випустила книгу, присвячену чоловіку

Фото

Дружина захисника «Азовсталі» із полку «Азов» Ніка Кічурка випустила книгу, присвячену чоловіку Геннадію на псевдо «Репортер».

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Асоціація родин захисників «Азовсталі».

«Ніка Кічурка – дружина захисника Маріуполя з полку «Азов» Геннадія на псевдо «Репортер», який повернувся з полону, стала авторкою книги про віру у свою другу половинку під назвою «Я твоїша», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що весь час перебування чоловіка в Маріуполі та в полоні Ніка боролася за нього всіма силами – організовувала перформанси, мітинги, виставки, а всі свої почуття зберігала у віршах. Збірка містить 54 вірші й була презентована у день народження «Репортера».

В Асоціації пояснили, що книга «Я твоїша» – про любов та війну, про надлюдську силу, про мрії, про втому, про життя. В передмові книги авторка написала: «Та навіть, коли здається, що ваш світ рухнув, зʼявляється кохання. Чисте, невинне, сакральне. І більше нічого не страшно. Цю збірку я присвячую своєму чоловіку. Геннадій, ти моя найбільша слабкість і найбільша сила».

Читайте також: Папі Римському подарували браслет з «Азовсталі»

Як повідомлялося, українські військові понад 80 днів тримали оборону Маріуполя. 16 травня 2022 року розпочалась евакуація захисників із заблокованого російськими загарбниками меткомбінату «Азовсталь», яка тривала кілька днів.

21 вересня в результаті обміну вдалося повернути з російського полону понад 200 українських захисників, а також десятьох іноземців, які воювали на боці Збройних сил України.

Фото: Асоціація родин захисників "Азовсталі", Телеграм