Бюро програми ЄС «Креативна Європа» проведе вебінар про конкурс із підтримки українців

Національне бюро програми Європейського Союзу «Креативна Європа» проведе для всіх бажаючих онлайн-вебінар щодо спеціального конкурсу для підтримки українських переселенців та культурного і креативного секторів України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

У МКІП зазначили, що вебінар буде корисним великим "гравцям" (державним або приватним організаціям) культурного і креативного секторів України, що мають досвід реалізації грантової діяльності та управління культурними проєктами; міжнародним організаціям; іншим юридичним особам (державним або приватним організаціям), зацікавленим у наданні допомоги культурному і креативному секторам України.

Читайте також: МКІП допоможе пошкодженому ворожими ракетами театру у Миколаєві

Під час вебінару можна буде дізнатись цілі конкурсу, розподіл грантового фонду, заходи, які можуть бути профінансовані, вимоги до проєктів, процес подачі заявки, критерії оцінки проєктів.

Вебінар відбудеться онлайн у Zoom 5 жовтня з 11:00 до 12:00. Реєстрація на вебінар доступна за посиланням.

Зареєструватися можна до 3 жовтня включно. Учасники отримають підтвердження та посилання на участь у вебінарі 4 жовтня до 18:00.

Читайте також: До 150-річчя Соломії Крушельницької створили сайт про її життя

Як повідомлялось, Європейська комісія створила грантову програму для українських митців, культурних організацій та інституцій на суму 5 мільйонів євро. Конкурс є частиною програми «Креативна Європа» на 2023 рік.