Презентували постер нового фільму Зази Буадзе «Небо-парасолька»

Офіційний український постер нового фільму режисера Зази Буадзе "Небо-парасолька " презентував продюсерський центр ІнсайтМедіа.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Трагікомедія розповідає історію непростих взаємин італійського юнака Мікеле та його карпатського дідуся Михайла. Головні ролі в картині виконали Сімоне Коста та Богдан Бенюк. У прокат стрічка вийде у 2022 році», - йдеться у повідомленні.

За сюжетом, Мікеле їде до занедбаного карпатського села, де живе його дід, колишній клоун "Буба", щоб розвіяти попіл своєї матері. Складні на початку взаємини Михайла і Мікеле супроводжуються низкою дивних подій, які перетворюють серйозні речі у трагікомедію і назавжди об’єднують їхні, колись розділені, долі.

Читайте також: Почалися зйомки мелодрами «Ти мене любиш?» Тоні Ноябрьової

Окрім Сімоне Кости та Богдана Бенюка, ролі у фільмі виконали Ірина Бенюк, Олекса Городенко, Мауро Чіпріані. Зйомки відбувалися у селі Верховина Івано-Франківської області, у Києві та в італійській Генуї.

Автори сценарію - Заза Буадзе, Григоріс Карантінакіс. Оператор-постановник - Олександр Земляний. Художник-постановник - Ігор Філіппов. Композитори - Роман Григорів та Ілля Разумейко. Продюсери - Володимир Філіппов, Андрій Суярко, Алла Овсяннікова, Олександр Коваленко, Ольга Козаревська, Мілош Шмідмаєр, Павел Шмідмаєр, Сергій Паскару, Фабіо Канепа.

Читайте також: Український містичний трилер «Егрегор» навесні вийде на великі екрани

Як повідомляється, фільм спільного виробництва України, Італії, Чехії та Румунії створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Кінотеатральний прокат стрічки заплановано на 2022 рік.