На посаду директора Мистецького арсеналу оголосили повторний конкурс

Конкурсна комісія 6 липня не змогла обрати нового директора Мистецького арсеналу, тож було оголошено повторний конкурс.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас 9 членів Комісії, і потрібно набрати 5 голосів. Жоден з кандидатів їх не набрав. Хоча кандидати дуже потужні, дуже цікаві...Буде оголошено повторний конкурс. В ньому можуть взяти участь теперішні конкурсанти, і нові, якщо висловлять бажання взяти в участь у конкурсі", - оголосив під час засідання ректор Національної академії керівних кадрів культури Василь Чернець.

Читайте також: ДУС оголосило кандидатів на посаду директора Мистецького арсеналу

Він зазначив, що чотири голоси отримав кандидат на посаду Михайло Кулиняк, Олеся Островська-Люта отримала три голоси, а Наталія Заболотна та Ірина Кислян - по одному голосу.

Як повідомлялося, 6 липня проходило засідання конкурсної комісії з обрання нового директора "Мистецького арсеналу".

Мистецький арсенал є флагманською українською інституцією культури, яка у своїй діяльності інтегрує різні види мистецтва – від сучасного мистецтва, нової музики й театру до літератури та музейної справи. Головною будівлею інституції є Старий арсенал – пам’ятка історії та архітектури національного значення загальною площею понад 60 тис. метрів. Загалом Національний комплекс займає площу понад 10 гектарів, окрім Старого арсеналу, охоплює частину історичних оборонних валів.