Комедію-квест «Де гроші», яку режисує DZIDZIO, планують випустити в прокат у жовтні

Фото

У Києві на Кіностудії імені Олександра Довженка проходять зйомки комедії-квесту «Де гроші».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми знімаємо фільм «Де гроші» - суперкомедію, яка змусить усіх плакати, сміятися… У прекрасному павільйоні Кіностудії імені Довженка, де знімалися історичні фільми, знімаємо зараз ми», - сказав режисер фільму та виконавець головної ролі Михайло Хома (DZIDZIO).

За його словами, команда вже відпрацювала 10 знімальних днів, попереду - ще 13.

"Вже половина фільму змонтовано - те, що ми відзняли", - додав Хома.

Він зазначив, що квест-комедія є унікальним жанром, тому що глядачі разом з героями фільму будуть шукати гроші.

Комедію-квест «Де гроші» планують випустити в прокат у жовтні / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

За сюжетом, піаніст-авантюрист Міша у пошуку грошей на визволення друга з-під арешту влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання "Де гроші?" цікавить не тільки його: всі в цьому будинку шукають гроші.

«Коли ти доходиш до певного етапу в житті, то починаються запитання. Вони стосуються якраз нашого фільму. Фільм про старість та молодість, про багатство та бідність, про творчість та бізнес», - каже режисер.

Читайте також: У Миколаєві знімають реаліті-шоу для популяризування вітрильного туризму

Він додав, що фільм буде дубльований англійською мовою, щоб потім продавати його за кордоном.

За словами продюсера фільму та директора DZIDZIOFILM Діани Юраш, в одному з павільйонів Студії Довженка побудовано інтер’єрні декорації будинку на кілька кімнат, серед яких - спеціальна кімната-квест із елементами, що обертаються та видозмінюють приміщення.

«Ми взяли один з найбільших павільйонів - це 1650 квадратних метрів. І є у нас геніальний художник-постановник ... Максим Німенко, який запропонував концепцію, і вони побудували цей квест-будинок інтер’єрно, де рухаються стіни, опускаються стелі і багато чого іншого. Це дуже красиво. Ми затратили багато часу і багато фінансів, але воно варте цього», - переконана Юраш.

Вона зазначила, що фільм планується випустити в кінопрокат уже в жовтні.

Головні ролі у фільмі виконують видатна українська акторка театру та кіно Ада Роговцева, Михайло Хома (DZIDZIO), Сергій Либа та Анна Буткевич. У фільмі також знімаються Ахтем Сеітаблаєв, Віктор Андрієнко, Володимир Остапчук, Олексій Тритенко, Юрій Горбунов, Володимир Задніпровський, Євген Сморигін, Назарій Гук, Любов Тимошевська, Наталя Холоденко, Юлія Магдич, Діма Варварук та інші.