Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі

Фото

Народна депутатка України від "Євросолідарності" та командир добровольчого медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі.

Про це Зінкевич повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Нещодавно мене запросили стати моделлю... для легендарної ляльки Barbie. Відчуття фантастичні! Колись, малечею, я мріяла про нову ляльку Barbie, а тепер стала нею)) Майстриня Анастасія Недолуженко перевершила усі очікування, ще й вручила "моїй" ляльці жовто-блакитний прапор! Все як у житті", – розповіла парламентарій.

Над проєктом «Barbie: Пані України» працювали десятки талановитих лялькових майстрів України. Ляльку у візку з Яни Зінкевич робила одеситка Анастасія Недолуженко.

Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі Фото: Яна Зінкевич/ФБ

Загалом зроблено 36 ляльок, прототипами їх стали відомі особистості минулого та сьогодення, які внесли вагомий вклад у культуру України, залишили слід в історії, власними силами досягли успіху.

Читайте також: Леся Українка, Alyona Alyona, Руслана: відомих українок "перетворили" на Барбі

Лялька Яни Зінкевич - під номером 19.

"Просто неймовірно бути поруч в рейтингу з Княгинею Ольгою, Лесею Українкою та іншими неймовірними українками!", - пише Зінкевич.

У проекті також є ляльки Трипільської жриці, княгині Євпраксії, Квітки Цисік, Катерини Білокур, Руслани, Ольги Фреймут та інших відомих жінок.

Виставки ляльок демонструватимуть в Одесі та Києві.