МКІП оголосило відбір кандидатів на президентську стипендію-2022 для молодих письменників і митців

Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує про початок відбору кандидатів на здобуття у 2022 році стипендій Президента України для молодих письменників і митців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП.

«Міністерство культури та інформаційної політики України відповідно до Указу Президента України «Про стипендії Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва» від 23 січня 2018 року № 13/2018 оголошує про початок відбору кандидатів на здобуття у 2022 році стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кабмін погодив призначення стипендій для молодих майстрів народного мистецтва

Зазначається, що документи на участь у відборі кандидатів приймаються з 1 квітня до 1 липня 2021 року.

Виплата стипендій провадиться МКІП щомісяця протягом року. Стипендії призначаються у розмірі одного прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Як повідомлялося, 7 квітня Кабінет Міністрів погодив указ Президента про призначення стипендій глави держави для молодих майстрів народного мистецтва на 2021 рік.