Серіал «Сімпсони» продовжили ще на два сезони

Американський телеканал FOX продовжив показ культового мультсеріалу "Сімпсони" ще на два сезони.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Deadline.

Після завершення 34-го сезону у 2023 році, всього у серіалу буде 757 епізодів. Для "Сімпсонів" це вже друге поспіль продовження показу на два сезони.

«Усі в "Сімпсонах" задоволенні продовженням показу, і ми плануємо багато великих сюрпризів», - заявив творець й продюсер серіалу Метт Ґрейнінґ.

Зазначається, що 700-й епізод буде показаний 21 березня цього року.

«Сі́мпсони» (англ. «The Simpsons») — американський анімаційний сатиричний серіал, створений Меттом Ґрейнінґом для компанії FOX. Мультсеріал — сатирична пародія на стиль життя середнього класу США, втілена в сім'ї Сімпсонів, яка складається з Гомера, Мардж, Барта, Ліси та Меґґі. Більшість подій відбуваються у вигаданому містечку Спрингфілді (англ. Springfield). Шоу висміює численні аспекти життя людей, американську культуру, суспільство, навіть американське телебачення.

Читайте також: Сценарист «Сімпсонів» помер від COVID-19

Серіал про «Сімпсонів» дебютував 19 квітня 1987 на телеканалі FOX у Шоу Трейсі Ульман. Він є найдовшим анімаційним серіалом в історії американського телебачення. 14 січня 2000 року «Сімпсонів» нагородили зіркою на Алеї Слави в Голлівуді. Це — найтриваліший серед усіх американських комедійних і анімаційних телесеріалів.