На Херсонщині зніматимуть комедію — шукають акторів

Відео

На Херсонщині зніматимуть повнометражний комедійний фільм - у ньому буде і море, і Олешківські піски, і херсонські кавуни. Сценарій вже написаний, наразі шукають акторів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА з посиланням на заяву режисера Ігоря Качура та автора сценарію Артема Шемета в ефірі одного з українських телеканалів.

«Ми починаємо підготовку до зйомок повнометражного комедійного фільму «Давай зі мною на Херсон». Наразі вже написаний сценарій і ми шукаємо для участі у зйомках молодих та талановитих акторів», - зазначив режисер та продюсер Ігор Качур.

За його словами, майже усі зйомки відбуватимуться на Херсонщині, тому у фільмі буде і море, і Олешківські піски, і херсонські кавуни.

Як розповів автор сценарію фільму Шемет, в основі сюжету – історія про пару, яка вирушає на Херсонщину і з якою відбуваються різні пригоди.

Читайте також: Меріл Стріп зіграє бродвейську зірку в новому фільмі

«Влітку Херсонщина стане центром української кінематографії. Ми наразі не будемо розкривати всі таємниці, але можу сказати, що ця історія буде пригодницькою з екшн-сценами, танцями, піснями, весіллям і хеппі-ендом. Окрім того, у фільмі буде безліч сцен мальовничої Херсонщини», - розповів Шемет.

Він також закликав знімати якісне українське кіно і показувати світові й самим українцям наші красоти.

Як повідомляв Укрінформ, минулого року українські кіновиробники розпочали із Херсонщини поїздки регіонами країни, щоб обрати майданчики для майбутніх кінофільмів українського виробництва.