Фестиваль VideoZhara цьогоріч планує зібрати до 20 тисяч гостей

Цього року на фестивалі відеокреативу, відеоблогінгу та відеокультури VideoZhara побуває від 15 до 20 тисяч осіб.

Таку прогнозовану кількість учасників назвав у інтерв’ю Укрінформу сертифікований YouTube-фахівець, стратег фестивалю відеоблогерів VideoZhara Микола Рогинець. 

"Минулого року ми проводили фестиваль не лише у Києві, були ще маленькі заходи - до тисячі осіб - у Харкові, Львові, Одесі та Дніпропетровську. Сумарно по Україні ми зібрали близько 15 тисяч, а цього року – лише у столиці прогнозуємо від 15 до 20 тисяч", - сказав він.

За словами Рогинця, упродовж двох днів 8-9 червня на території Арт-заводу Платформа працюватимуть 17 майданчиків.

"Цього року ми співпрацюємо з рухом Global Talent, який останніми роками дуже активно у напрямку танців розвиває творчу складову в Україні. Вони проведуть супер-фінал свого конкурсу в нас на Mastercard-сцені", - розповів стратег фестивалю.

Він поінформував, що є Gaming-зона, де все присвячено комп'ютерним іграм, є Lifestyle-зона, Cinema-зона. Гумор, багато музики, зустрічі з відомими блогерами, ток-шоу. Навіть невелика експериментальна зона з тваринами.

Читайте також: Говоримо зі стратегом фесту відеоблогерів VIDEOZHARA

"Узагалі, це такий мультимедійний офлайн-захід – зв'язок фізичного і віртуального світів. Ми намагаємося відтворити в реальному світі на території фестивалю все те, чим наша аудиторія живе в інтернеті. У цьому проекті ми бачимо якусь місію – наша компанія з величезною відповідальністю ставиться до контенту і хоче, щоб наші блогери, як юні, так і дорослі, створювали його за всіма правилами, щоб він був конструктивним і якісним", - розповів Рогинець.

Фото: videozhara.com