Весна/Літо 2019: у Києві просто неба пройде показ мод бренду SEREBROVA

Фото

До Дня Незалежності у Києві на вулиці Басейній відбудеться показ колекції SEREBROVA Весна/Літо 2019 INNER.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомила дизайнер бренду Альона Сереброва.

За її словами, показ відбудеться просто неба і подивитися тенденції сезону весна-літо 2019 року зможе кожен охочий.

"Цей показ бренд SEREBROVA дарує Україні на честь свого свята. 20 серпня нашому бренду виповнилося 15 років. Ми робимо цей внесок у імідж України і просування культурного іміджу країни у світі", - сказала Сереброва.

За її словами, у колекції Весна/Літо 2019 INNER використовуються елементи української народної творчості - петриківський розпис.

"Це демонструє, що народне мистецтво може бути прогресивним та актуальним. Зокрема, ми співпрацюємо з Міністерством інформаційної політики та просуваємо бренд Ukraine Now на міжнародній арені", - зауважила вона.

Вона повідомила, що відкриє захід виступ українського колективу "Анна-Марія". Також на локації проходитиме фотовиставка Валентина Кармінського.

Як зазначив державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, до Дня Незалежності Міністерство підготувало низку заходів.

"Одним із таких заходів є показ просто неба. Це вже не перший показ з використанням бренду Ukraine Now. Ми говоримо, що у бренда Ukraine NOW є одна ключова цінність - це його повна відкритість і можливість будь-кому його використовувати і просувати в світі", - підкреслив Біденко.

Крім цього, він повідомив, що Мінінформ виготовив три ролики про Україну, які будуть запущені до Дня Незалежності на міжнародних телеканалах.

Читайте також: Біденко про премію бренду Ukraine NOW: Це результат потужної командної роботи

"Три ролики про Київ, Дніпро, Львів. Вони будуть англійською мовою, в кінці серпня до Дня Незалежності вони будуть запущені на одному з міжнародних великих телеканалів і це буде старт великої компанії з просування України в світі. Вже зараз вони тестуються на аудиторії Німеччини, Франції і Нідерландів. Тобто, ми запустили велику компанію просування України в світі, вона триватиме до кінця року і включатиме в себе кілька флайтів на іноземних телеканалах, вона включатиме кілька флайтів презентацій за кордоном, в тому числі це буде зовнішня реклама. І в кінці року ми зможемо побачити наскільки міняється в конкретних країнах ставлення до України", - зазначив Біденко.

Показ колекції SEREBROVA відбудеться 24 серпня о 18:30 на вулиці Басейній.

Захід здійснюється завдяки організаційній підтримці РМА "Спільна Перемога", КМДА, Міністерства інформаційної політики України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.