Washington Post прорекламував американцям український борщ

Американське видання The Washington Post розповіло про корисні властивості українського борщу.

Увагу до цього привернула телеведуча "Голосу Америки" Мирослава Гонгадзе у Facebook.

"Борщ офіційно вийшов на американський ринок. "Вашингтон Пост" вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу:)" - написала вона.

Авторка статті у The Washington Post про українську страву Еллі Крігер назвала її “розкішною їжею”.

Читайте також: "Забудьте про бургери": американський сайт присвятив статтю емодзі борщу

"Іноді я купую продукти з конкретним рецептом на увазі, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти. Я багато розмірковував дорогою додому, уявляючи всі різноманітні страви, які я міг би створити з цих продуктів. Але коли на думку прийшов борщ, то питання було вирішене. Жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню, але розкішну їжу...", - пише оглядач WP.

«Цей рецепт борщу - те, що я зробила... Він включає в себе шматочки м'якої яловичини, які треба варити з овочами в бульйоні упродовж приблизно години, поки все не стане м'яким», - написала Крігер.