Дизайнер Майкла Джексона та Елізабет Тейлор відвідає Київ

Відомий американський дизайнер Кіт Холман прийняв запрошення відвідати Віденський бал у Києві та готовий розпочати нові проекти з українцями.

Про це Укрінформу повідомила організатор Віденського балу в Києві Марина Ігнатуша, яка особисто вручила Холману запрошення під час поїздки до США.

Холман також підтвердив, що готовий провести зустріч з українськими дизайнерами та визначити можливості співпраці у міжнародному масштабі. 

«Я підтримую масштабні видовищні проекти між різними країнами та США, на цьому грунтується моя професійна філософія, тішуся, що можу бути частиною величного глобального дійства», - сказав Холман. 

Як зазначила Ігнатуша, це буде перша подорож дизайнера в Україну. Вона також повідомила, що Холман з радістю прийняв від організаторів балу подарунок – вишиванку, вона сподобалась американському дизайнеру, і він відразу вдягнув дарунок. 

За словами Холмана, він очікує зустріти в Україні чудових людей та відчути теплу позитивну атмосферу. 

«Я працював з Майклом Джексоном та Елізабет Тейлор, продовжую працювати з багатьма іншими знаменитостями. Я в захопленні від можливості відвідати вашу країну та стати учасником Віденського балу у Києві», - сказав Холман. 

Відомий дизайнер радо відгукнувся також взяти участь у дитячому віденському балі: «Колись мені вже дарували подарунки від дітей з різних регіонів України. Можливо, я зможу зустрітися з цими дітками, діти – це наше майбутнє», - зазначив Холман. 

Напередодні Віденського балу у Києві організатори заходу запланували зустріч Кіта Холмана з українськими дизайнерами, під час якої буде можливість обмінятися ідеями щодо можливих американсько-українських проектів, їх перспектив та розвитку. 

Читайте також: Віденський бал: зірка української опери заспіває з австрійським тенором

Як відомо, благодійний Віденський бал відбудеться у Києві 27 та 28 жовтня. Його відкриють мери Відня та Києва Міхаель Хойпль та Віталій Кличко. Серед віп-гостей балу мають бути представники королівської династії Габсбургів-Лотринген, ерцгерцог Австрії Шандор Габсбург-Лотринген з дружиною принцесою Гертою Маргарет, власник елітного дому французьких вин Кловіс Теттенже, відома співачка зі США Мері Вілсон, запрошені зірки опери та балету, визнані музиканти України та багатьох інших країн.