У Facebook показали першу серію телепроекту "Нові герої Донбасу"

Відео

На офіційній сторінці формації "Фабрика думки "Донбас" у Facebook оприлюднена перша серія телепроекту "Нові герої Донбасу". 

Про це повідомляється на сторінці незалежного аналітичного центру "Фабрика думки "Донбас" у Facebook.

"Пропонуємо Вашій увазі першу серію з циклу "Нові герої Донбасу". Героєм цього випуску є відомий донецький волонтер та дизайнер Леонід Краснопольский", - йдеться в повідомленні.

За інформацією організаторів телепроекту "Нові герої Донбассу", планується показати 25 живих історій про волонтерів, військових, громадських діячів з Донеччини та Луганщини, які від початку війни у 2014 році боролися та продовжують відстоювати Український Донбас.

"Фабрика думки "Донбас" є незалежним аналітичним центром, який займається розробкою та проведенням аналітичних досліджень, а також реалізацією проектів зі сприяння інформаційній деокупації, реінтеграції та розвитку Донбасу у сферах комунікації, миротворення, демократії, культури та урбаністики.

Телевізійна передача "Нові герої Донбасу" була знята за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (National Endowment for Democracy) у рамках реалізації "Комунікаційної стратегії сприяння реінтеграції та деокупації Донбасу".

Проект створено АЦ "Фабрика думки "Донбас" та Донецькою обласною організацією Всеукраїнської громадської організації "Комітет виборців України".