У Криму ЗСУ атакували стратегічний об'єкт системи ППО загарбників

У тимчасово окупованому Криму на західному узбережжі у ніч на 30 жовтня Збройні сили України уразили стратегічний об'єкт системи ППО загарбників.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У ніч на 30 жовтня Збройні сили України уразили стратегічний об'єкт системи ППО на західному узбережжі тимчасово окупованого Криму", – йдеться у повідомленні.

Раніше телеграм-канал ASTRA повідомляв, що у тимчасово окупованому Криму, неподалік села Оленівка, у ніч на 30 жовтня близько 3-ї години ночі було завдано удару по місцю дислокації ракетно-зенітного полку ППО МО РФ. Поранено 17 загарбників та пошкоджено п'ять автомобілів, один з них не підлягає відновленню.

Читайте також: Росіяни провалюють примусову мобілізацію в Криму - Центр нацспротиву

Також повідомлялося, що у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. За твердженням окупаційної адміністрації, Чорноморський флот РФ відбивав атаку безпілотників.

Як повідомила очільниця пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини", у тимчасово окупованому Росією Криму українські сили оборони ведуть комплексну роботу, результати якої буде видно згодом.

Фото ілюстративне