У Севастополі бізнесмен викинув у море дельфінів, вони приречені на загибель

У тимчасово окупованому Севастополі власник дельфінарію випустив у відкрите море дельфінів, вони непристосовані до життя у дикій природі.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Телеграм-канал «Кримський вітер».

Як зазначається, власник дельфінарію в Севастополі викинув чотирьох дельфінів у море в місцевому парку перемоги. Тварини були спочатку на мілководді, після чого попливли у відкрите море. Оскільки тварини провели 10 років у неволі, вони непристосовані до життя у дикій природі і без допомоги людини приречені на загибель, стверджують зоозахисники. Власник дельфінарію пояснив свій вчинок тим, що у нього не було чим годувати тварин, оскільки не відбувся курортний сезон.

Читайте також: «Бавовна», «бойові комарі» та «дельфіни» - в Україні відреагували на ранкові вибухи у Севастополі

Як пишуть «Крим. Реалії», після розголосу російська поліція в місті порушила кримінальну справу за статтею про жорстоке поводження з тваринами, розпочала перевірку «прокуратура». Після цього випадку у власника дельфінарія відібрали сімох морських котиків.

Місцевий гауляйтер михайло развожаєв вигнав на пошуки дельфінів рятувальників. Однак, як зазначається, вони розуміють, що знайти тварин у відкритому морі буде неможливо.

Як повідомлялося, у Чорному морі загинуло 50 тисяч дельфінів внаслідок використання російських військових кораблів — морські тварини потрапляють на міни.