Окупанти РФ кидають до в'язниць просто через наявність українського паспорта - Джапарова

Перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова у Києві зустрілася зі студентами у рамках німецько-українських зустрічей молоді.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

«Незаконні окупаційні суди саджають громадян України в тюрми на роки за громадянську позицію або просто через наявність українського паспорта. На абсолютно безневинних людей, як, наприклад, Павла Гриба, вішають ярлики «терористів» або «шпигунів». Це нинішня реальність країни-агресора Росії та окупованих нею територій», - зазначила Джапарова.

Українські та німецькі студенти ознайомилися з основними напрямками діяльності Міністерства інформаційної політики України, з головними інформаційними викликами, які постають перед країною та шляхами їх подолання.

Читайте також: Джапарова назвала масові обшуки в Криму помстою Росії за резолюцію ООН

Закордонні студенти цікавились питаннями інформаційної реінтеграції Криму та Донбасу та ситуацією з правами людини на тимчасово окупованих територіях

Усі учасники зустрічі отримали брошури і книги, видані на замовлення МІП. Захід відбувся в рамках проекту «Media Education - Shaping Us, Shaped by Us» за підтримки Молодіжної громадської організації AEGEE-Lviv.

Міжнародний обмін за підтримки Фонду EVZ, Auswartiges Amt та Фонду імені Роберта Боша був зосереджений на темі медіаосвіти та медіаграмотності.