Полозову повідомили дату апеляції на рішення про його допит

Російському адвокату Миколі Полозову повідомили про дату апеляції на рішення Київського райсуду Сімферополя», який дозволив його допитати.

Про це написав Полозов в Facebook.

Повідомили про дату апеляції на рішення Київського райсуду Сімферополя, який дозволив мене допитати (із серії "краще пізно, ніж ніколи)", - пише Полозов.

Адвокат оприлюднив фотокопію документа, в якому вказується, що розгляд апеляційних скарг Полозова відбудеться 14 лютого о 9.00. 

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 25 січня, шестеро співробітників ФСБ затримали адвоката Миколу Полозова і повезли його на допит як свідка у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

Раніше сам Полозов неодноразово попереджав, що його можуть примусово доставити на допит у ФСБ з метою виключення зі справи Умерова як захисника. Адвокат кваліфікував своє затримання в Криму як викрадення і заявляв, що має намір оскаржити дії ФСБ в суді.

У п'ятницю в Москві Полозов відвідав російську Федеральну палату адвокатів та Адвокатську палату Москви, де подав відповідні заяви за фактом незаконних дій органів ФСБ щодо нього.