Зеленський подякував Байдену за новий пакет військової допомоги

Президент Володимир Зеленський подякував Президенту США Джо Байдену, Конгресу США, обом партіям та американському народу за новий пакет військової допомоги.

Як передає Укрінформ, про це ідеться в його дописі у мережі «Х».

«Я вдячний Президенту США Джо Байдену, Конгресу США та обом партіям, а також американському народу за новий пакет військової допомоги, оголошений сьогодні», - зазначив Зеленський.

За його словами, до пакету допомоги «увійшли вкрай необхідні ракети великої дальності, високоточні артилерійські боєприпаси, протитанкові засоби й інші види озброєнь».

Читайте також: Зброя з попередніх пакетів США для України вже на передовій - Держдеп

«Цей пакет є критично важливим саме зараз, коли ворог посилив атаки вздовж лінії фронту. Сьогодні в Харкові я на власні очі побачив, наскільки важливо зміцнити наших воїнів, щоб захистити наших людей, наші міста й громади. Свобода – це цінність, якою дорожать обидві наші нації. Щоб захистити її, нам потрібна подальша потужна підтримка з боку Сполучених Штатів та інших союзників», - підкреслив Президент.

Як повідомлялося, Міністерство оборони США офіційно оголосило про виділення значного пакету допомоги Україні у сфері безпеки для задоволення критичних потреб ЗСУ.