Затримка зброї чи снарядів для України коштуватиме надто дорого всім у світі - Зеленський

Відео

Будь-яка затримка щодо зброї та снарядів для України, чи щодо комплектування бригад Сил оборони коштуватиме надто дорого для всіх у світі,

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні наприкінці 804-го дня війни, передає Укрінформ.

"Бої там, де найбільш гаряче. Напрямки Покровський, Курахівський, Краматорський, Лиманський, Времівський, Купʼянський. Сьогодні, як і завжди, був на звʼязку з військовими, провів окрему нараду з Міністерством оборони, зокрема щодо комплектування наших бригад. Ми робимо все, щоб зміцнити воїнів і щоб дати Україні більше міцності в боях", сказав Президент.

Відео: ОП

Зеленський висловив вдячність всім лідерам інших держав, які тримають слово і виконують те, про що домовлялись – усі пакети постачання зброї та снарядів для України зараз надзвичайно важливі. Цей час визначає весь рік – і в боях, і в тренуванні, і в забезпеченні.

"Будь-яка затримка зараз щодо зброї, чи щодо снарядів, чи щодо комплектування наших бригад коштуватиме надто дорого для всіх у світі, хто справді хоче захисту від Росії", - наголосив він.

Читайте також: Зеленський на Ставці заслухав доповідь Сирського про виклики й потреби на фронті

Президент подякував кожній бойовій бригаді – усім, хто бʼється на передовій, результативно та хоробро, не здаючи позицій. За результатами перших днів тижня він відзначив воїнів 55-ї окремої артилерійської бригади "Запорізька Січ".

Як повідомляв Укрінформ, ГУР підтвердило, що завдяки злагодженій роботі українських захисників жодного окупанта в місті Часів Яр наразі немає.

Фото: ОП