Зеленський відзначив бригади, які захищають Україну на різних напрямках

Президент України Володимир Зеленський відзначив бригади, які захищають суверенітет та територіальну цілісність держави на різних напрямках.

Слова вдячності він висловив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Наші воїни, наші бойові бригади. Сьогодні є за що відзначити 47-му окрему механізовану бригаду. Це Авдіївський напрямок. Дякую вам, воїни, за вашу хоробрість», - наголосив Зеленський.

Глава держави також подякував 79-й окремій бригаді ДШВ, яка боронить державу на Мар’їнському напрямку.

«Бахмутський напрямок - 93-я окрема механізована бригада «Холодний Яр» - молодці, воїни!», - підкреслив Президент.

Читайте також: Зеленський нагородив ще 173 військових, 105 із них - посмертно

Водночас Зеленський подякував за міцність воїнам 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Мазепи та 81-ї окремої аеромобільної бригади.

Окрім того, він подякував артилеристам 40-ї окремої артилерійської бригади за влучність.

Глава держави висловив слова вдячності всім, хто б’ється заради Української держави, хто захищає українське небо, хто захищає для України безпеку в Чорному морі.

Читайте також: Зеленський у Кропивницькому відвідав медзклад, де лікуються захисники

«Дякую всім, хто допомагає нам! І кожному, кожній, хто працює заради того, щоб Україна могла вистояти й досягти своїх власних цілей у війні. Можемо перемогти - мусимо перемогти!», - підсумував Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, за добу на фронті між Силами оборони та російськими загарбниками відбулися 80 бойових зіткнень, зокрема на Авдіївському напрямку відбиті 34 атаки.

Фото: Офіс Президента