Президент подякував воїнам, які відзначилися на східному напрямку

Відео

Президент Володимир Зеленський подякував бригадам, які відзначилися на східному напрямку.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Наші воїни. Наша вдячність. Ті, хто відзначився за цей день. Вугледарський напрямок – наша міцна 72-га окрема механізована бригада. Я дякую вам, хлопці! Марʼїнка – десантники «Сімдесятдевʼятки», молодці! Авдіївський напрямок – 31-ша, 47-ма, 53-тя та 110-та окремі механізовані бригади. Я дякую кожному воїну! І Купʼянський напрямок – 14-та і 32-га окремі механізовані бригади, 57-ма окрема мотопіхотна бригада – пишаюся вами, хлопці! І я впевнений у вас – так само, як і 24 лютого. Впевнений, що Україна обовʼязково переможе. Будьте впевнені в собі", - сказав Зеленський.

Відео: Офіс Президента

Президент висловив вдячність усім, хто зараз знаходиться на бойових постах; лікарям, які лікують як поранених, так і дітей; учителям; тим, хто тренує воїнів та виробляє для України зброю, снаряди, техніку; всім, хто забезпечує світло в наші домівки; всім, "хто дає нам упевненість та допомагає нам з усіх куточків світу".

Читайте також: Українські воїни відбили наступ росіян на Вугледарському напрямку - Зеленський

Фк повідомляв Укрінформ, 31 жовтня Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами ще 127 захисників України, 58 із них – посмертно.

Фото: ОП