Після інформатаки на Умєрова, РФ запустить фейки, пов'язані з жінками - Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що окрім інформаційної атаки на нового міністра оборони України, РФ готує фейки пов'язані з жінками.

Про це він сказав у ефірі телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

«РФ направляє своє фейки на західну аудиторію. Йде дискредитація нашого нового міністра, який почав працювати. У них головне завдання - дуже швидко починати дискредитувати. Тому що якщо міністерство буде працювати потужно, це для них - жах. По-друге це для їх внутрішнього використання, щоб показувати своєму населенню, що «відбувається в Україні», - сказав він.

Данілов також повідомив, що найближчим часом «будемо дивитись російські проекти по типу «жінки за світле майбутнє України, жінки за мир» і додав, що йдеться про жінок, які раніше фігурували в ОПЗЖ.

Читайте також: Спецслужби РФ вербували українських підлітків для антисемітських провокацій

«Майте на увазі, що РФ буде нам такий проект пропонувати. Бо коли мова йде про жінок, зовсім інше ставлення», - сказав Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що для ворога номером один є питання внутрішньої дестабілізації в Україні. Тому вкиди будуть постійно.

«У них вже обрані спікери, вони потужно зараз працюють. Процес вже запущено. Але наш мудрий народ на це вестись не буде», - наголосив Данілов.

Як повідомлялось, головне управління розвідки Міністерства оборони України попередило, що спецслужби Російської Федерації підготували інформаційну атаку проти міністра оборони України Рустема Умєрова.