Загрозливі напрямки на півночі будуть міцніше прикриті інженерними загородженнями - Наєв

Відео

Незабаром Житомирський, Рівненський та Волинський напрямки будуть більш міцно прикриті відповідними інженерними загородженнями.

Як передає Укрінформ, про це командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив у Телеграмі та опублікував відповідне відео.

За його словами, завершена перевірка оборонних спроможностей Північної операційної зони в межах Житомирського, Рівненського та Волинських напрямків. Адміністраціям та воїнам визначені завдання щодо покращення оборонних рубежів та позицій.

“Незабаром загрозливі напрямки будуть більш міцно прикриті відповідними інженерними загородженнями”, - запевнив командувач.

Як зазначив Наєв, розпочато тренування українських воїнів у різних ситуаціях. Ця робота буде планово тривати й надалі. Будуть посилені озброєнням і військовою технікою ті підрозділи, які виконують завдання безпосередньо вздовж державного кордону.

Читайте також: Наєв: Поліція та контррозвідка на кордоні з Білоруссю - у режимі посиленого бойового чергування

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості зміцнити північний кордон України.