Загарбники посилили перевірки цивільних поблизу Сєвєродонецька

Російські загарбники посилено перевіряють цивільних поблизу Сєвєродонецька. До окупованого міста можна потрапити тільки маючи місцеву реєстрацію.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"До окупованого Сєвєродонецька можна потрапити тільки маючи місцеву реєстрацію. В зворотному випадку військові рф зупинять десь по дорозі до міста. На блокпостах при в'їзді до населеного пункту вони посилили перевірки цивільного населення", - зазначив він.

Очільник ОВА додав, що у Троїцькому зовсім інший пропускний режим. Там росіяни введуть заборону на переміщення без паспорта РФ. "Там наказали до грудня всіх паспортизувати, інакше заборонятимуть виїзд із громади", - написав Лисогор.

Він також повідомив, що учора загарбники зосередили штурмові зусилля на ділянці поблизу Кремінної, намагаючись просунутися в бік населених пунктів Донеччини. На Луганщині вони зосередили значну кількість особового складу і техніки, підтягнули резерви. Під вогнем противника залишаються наші звільнені населені пункти – Білогорівка, Стельмахівка та Невське.

Читайте також: Загарбники на Луганщині готують тисячі нових ліжко-місць для поранених

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники продовжують зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - упродовж доби там відбулося 40 бойових зіткнень.