Українські захисники збили 28 із 30 «Шахедів», запущених росіянами цієї ночі

Дані Генштабу

Сьогодні вночі російські терористи завдали чергового масованого ракетно-авіаційного удару по Україні. За попередніми даним, знищено 28 "Шахедів" із 30, запущених ворогом. 

Таку інформацію Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив у Фейсбуку, передає Укрінформ.

"Сьогодні вночі російські терористи завдали чергового масованого ракетно-авіаційного удару по Україні. Попередньо, 28 "Шахедів" із 30, запущених ворогом, - знищено. Також по Запоріжжю та його околицях окупантами було застосовано 7 ракет С-300 - інформація наразі уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Протягом минулої доби, ворог застосував 4 крилаті ракети “Калібр” та 4 іранські ударні БПЛА “Shahed-136/131”. Усі 8 повітряних цілей було знищено, відзначили в Генштабі.

Крім того, росіяни завдали понад 45 авіаційних ударів, здійснили близько 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Унаслідок обстрілів постраждали мирні люди.

Читайте також: Сили ППО знищили навколо Києва майже 20 ворожих цілей - КМВА

Імовірність ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається високою, попередили в Генштабі ЗСУ.

Як повідомлялося, цієї ночі у столиці та багатьох областях України було оголошено повітряну тривогу у зв'язку із запуском з території Росії дронів-камікадзе.